Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
De mooiste zwemvijvers van Turnhout | Dirk Belmans

Zwemmen in eigen tuin mét een prachtig groen uitzicht? Jazeker! Bij Dirk Belmans vindt u de leukste zwemvijvers van Turnhout en omstreken.
Houdt u van de natuur?

Dan vormt een zwemvijver de ideale oplossing voor uw tuin. Dirk Belmans heeft zich al jaren gespecialiseerd in deze materie. Laat u informeren en overtuig uzelf.
Wilt u uw tuin opfleuren?

Bij Dirk Belmans vindt u spetterende zwemvijvers, in Turnhout.

Zwemvijvers

Droomt u van zwemmen in eigen tuin? Dat hoeft helemaal niet zo veel te kosten. Want aan een zwemvijver geeft u minder uit, en hij is nog eens leuker om naar te kijken ook.

Tuinontwerp

Een tuinontwerp in Turnhout of omstreken met een degelijke afwerking? Dat vindt u bij Dirk Belmans. Hij staat bekend om zijn uitstekende opvolging. En u krijgt altijd een eerlijke prijs.

Vijvers

Hebt u toch liever een gewone vijver? Ook dat regelt Dirk Belmans voor u. Zonder zwemgedeelte. Maar mét planten of vissen, of een combinatie van de twee.
Specialiteiten

De mooiste zwemvijvers van Turnhout

Droomt u van zwemmen in eigen tuin? Dat hoeft helemaal niet zo veel te kosten. Want aan een zwemvijver geeft u minder uit dan aan een zwembad, en hij is nog eens leuker om naar te kijken ook. En milieuvriendelijker, want u hoeft hem maar één keer te vullen. U bepaalt zelf de vorm en de grootte.

Koudwatervrees? Dan verwarmt u toch gewoon uw zwemvijver in Turnhout.
Bij Dirk Belmans kan het allemaal.

Zwemvijvers in Turnhout: minimaal onderhoud

Zwemmen? Oké! Maar u wilt uw weekends niet met onderhoudswerken vullen? Dan is een zwemvijver de geknipte keuze voor u. Hij vraagt amper onderhoud. De filter en de planten houden het water zuiver – handig, toch?

En terwijl uw zwemvijver in Turnhout zichzelf schoonmaakt … trekt u op uw gemak nog een baantje.Zwemvijvers in Turnhout, of toch liever een gewone vijver?

Hebt u toch liever een gewone vijver? Ook dat regelt Dirk Belmans voor u. Zonder zwemgedeelte. Maar mét planten of vissen, of een combinatie van de twee. Aan u de keuze! Voor een perfecte afwerking en een eerlijke prijs moet u bij Dirk Belmans zijn. Daar ontdekt u de mooiste zwemvijvers van Turnhout en omstreken.

Wilt u uw tuin opfleuren? Bij Dirk Belmans vindt u spetterende zwemvijvers, in Turnhout.
© 2012-2017 Dirk Belmans
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
  • YouTube
Onze regio's
Contacteer ons
Dirk Belmans
Esdoornlaan 19
2460 Lichtaart
GSM: +32 484507295
Contacteer ons